TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.multimobilacraiova.ro, numit in continuare MULTIMOBILACRAIOVA.RO, este proprietatea SC OGIMEX SRL inregistrata in CRAIOVA, Craiova, Bulevardul Decebal, nr. 81, CUI/CIF: 6489349, numita in continuare MULTIMOBILACRAIOVA.RO.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC OGIMEX SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

SC OGIMEX SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul MULTIMOBILACRAIOVA.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC OGIMEX SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre MULTIMOBILACRAIOVA.RO este limitat si este acordat atata timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC OGIMEX SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea acordului nostru , in scris.

1. Dreptul de autor a SC OGIMEX SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului MULTIMOBILACRAIOVA.RO – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC OGIMEX SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acord, in afara limitelor enumerate mai sus, a oricaror elemente enumerate se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Pentru orice sesizari referitoare la drepturile de autor si folosirea incorecta a informatiilor va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail scogimexyahoo.com.

2. Produsele si serviciile oferite de SC OGIMEX SRL pe site-ul MULTIMOBILACRAIOVA.RO, politica de preturi

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC OGIMEX SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie de pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC OGIMEX SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC OGIMEX SRL. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (nuante, aspect, etc.).

3. Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001, modificata si completata, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC OGIMEX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre client, un membru al familiei acestuia ori o alta persoana delegata de client.

SC OGIMEX SRL colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:

  • date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon si partajate cu compania de curierat agreata de client.
  • adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe MULTIMOBILACRAIOVA.RO si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;
  • date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de SC OGIMEX SRL, preluate in mod automat respectiv IP (Internet Protocol), ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics.

SC OGIMEX SRL nu colecteaza date necesare efectuarii platilor prin card si nu utilizeaza un modul de plata cu card-ul pe site, acestea fiind colectate direct in magazinul nostru.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii SC OGIMEX SRL beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctele de lucru, prin e-mail catre adresa scogimexyahoo.com. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail.

Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, prelucrari datelor sale personale.

4. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul MULTIMOBILACRAIOVA.RO este gazduit de serverele unei terte firme. SC OGIMEX SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC OGIMEX SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MULTIMOBILACRAIOVA.RO.

SC OGIMEX SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul MULTIMOBILACRAIOVA.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

5. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului MULTIMOBILACRAIOVA.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC OGIMEX SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului MULTIMOBILACRAIOVA.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului MULTIMOBILACRAIOVA.RO mesaje comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC OGIMEX SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SC OGIMEX SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC OGIMEX SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

SC OGIMEX SRL se foloseste ocazional in distributia mesajelor comerciale de serviciile unor companii specializate in email marketing.

Intre aceste companii si SC OGIMEX SRL exista contracte prin care prestatorii de email marketing isi asuma responsabilitatea pentru respectarea legislatiei in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si comunicarea mesajelor comerciale prin posta electronica.

Prestatorii de servicii de email marketing garanteaza ca detin acordul explicit al persoanelor din baza de date cu privire la primirea mesajelor comerciale.

SC OGIMEX SRL nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma de trimiterea mesajelor comerciale prin intermediul prestatorilor de servicii de email markeing.

6. Politica de confidentialitate

SC OGIMEX SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC OGIMEX SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC OGIMEX SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa scogimexyahoo.com, sau prin posta la adresa: SC OGIMEX SRL, Craiova, Bulevardul Decebal, nr. 81.

SC OGIMEX SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul MULTIMOBILACRAIOVA.ro sunt transmise pe cale electronica, SC OGIMEX SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC OGIMEX SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC OGIMEX SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC OGIMEX SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC OGIMEX SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

SC OGIMEX SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere SC OGIMEX SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a cere SC OGIMEX SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere SC OGIMEX SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  • dreptul de a cere SC OGIMEX SRLsa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa scogimexyahoo.com, sau prin posta la adresa: SC OGIMEX SRL – Craiova, Bulevardul Decebal, nr. 81. MULTIMOBILACRAIOVA.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SC OGIMEX SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC OGIMEX SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de MULTIMOBILACRAIOVA.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor MULTIMOBILACRAIOVA.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC OGIMEX SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul MULTIMOBILACRAIOVA.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului MULTIMOBILACRAIOVA.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

SC OGIMEX SRL colecteaza informatii referitoare la sistemele de operare, browsere, coockie-uri si ip-urile vizitatorilor website-ului www.MULTIMOBILACRAIOVA.ro in vederea imbunatatirii serviciilor oferite si a calitatii website-ului.

SC OGIMEX SRL nu cedeaza sau vinde date cu caracter pesonal catre parteneri sau alti terti.

7. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de catre SC OGIMEX SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

SC OGIMEX SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

8. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC OGIMEX SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing, publicitate si comert on-line.

Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru reclama, marketing, publicitate si comert on-line. Refuzul dvs. determina imposibilitatea folosirii platformei MULTIMOBILACRAIOVA.RO, administrata de SC OGIMEX SRL, pentru activitatea de comert on-line(achizitionarea produselor din magazinul online MULTIMOBILACRAIOVA.RO).

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, angajati ai operatorului si autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail scogimexyahoo.com sau la oricare dintre punctele de lucru SC OGIMEX SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

9. Conciliere

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna: Gaspar Alina, contact: scogimexyahoo.com, 0351 405665

10. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MULTIMOBILACRAIOVA.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului MULTIMOBILACRAIOVA.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC OGIMEX SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC OGIMEX SRL de la acest client.